| kainkafan| | kainkafan | | kainkafan |
| kainkafan |
Follow Dashboard
xD cerita lama ~
Thursday, 25 July 2013 | 0Superstar (s)!



             Assalamualaikum .mungkin korang kenal gmbr sape kat atas tuh -,- .fikri kedah .kenal kan ?budak Hot kat Fb .btw aku bukan nak cerita yg dia nih hot ke tak .just nak cerita kisah dulu .die Ex aku .kita orang couple tak lama .dari 9.3.2013 hingga 20.4.2013 .sekejap jeh .kita orang start couple mase hari Sabtu .tak bole nak Nafikan yg dea nih baik .dia Caring
                           kami pernah Hang Out bersama masa 6.4.2013 .malangnya kami tak dapat agkt gmbr bersama sebab dia dtg lmbt ,pastu pergi makan dekat Kfc .teman dia pergi Karok then Tengok Wayang :') .pastu ayah dea text suruh balik rumah .rase mase tuh sekejap aje .hmm then lepas hang .aku demam .aku mintak dia bagi aku masa seminggu untuk rehat .then lepas seminggu aku cari dia balik .lepas seminggu aku dtg cri dia balik .
          then dia kate 'Kita Clash' .dea bagi alasan yang dia tak boleh nak fokus belajar .serius sedeh .tak sangke seminggu je aku tinggalkan dea .dea dah dapat cari pengganti .dah ade Perempuan lain dalam hati dia .so ?kita orang Clash .kita orang tak Contact sehingga ke hari ini .just Tgurtegur kat Fb aje nih la yang dikatekan Takdir .walau macam mane pum kite cuba untuk mempertahankan sesebuah percintaan .
                 jika Takdir Allah suda tertulis yang kita akan terpisah dgnnye .kite akan terpisah juga .tak sangka aku boleh Sayang dia even kita orang bersama tak lama .now dia pum dah Bahagia dengan org lain .aku hope dia takkan lagi sakiti hati perempuan lain sepertimane dia buat dekat aku .Aku Doakan dia Bahagia DuniaAkhirat :D


written by :
azira raudhah

akak :*




Assalamualaikum akak :D .sorry curik gambar akak :3 .name akak nih Syahirah kot .betol tak akak ? :3 . nih khaas org buat untuk akak .sorry simple sgt :) hope akak tak kesah .thanks sebab slalu layan orang .yela .susa nak layan kekanak cam orang kan ?hhehehe .sorry sebab tak cantik .as Simple as Possible .hhaha .thanks sebab selalu Im orang kat Facebook .thanks sebab penah stalk blogger org .thanks sebab tweet dengan org dekat twitter :D sayang akak ketatketat :) .aku selalu jugak citer masalh aku dekat dia :3 . dia baik sangat .dia jelah yang selalu layan karenah aku :D dia tahu sape Crush pertame aku :3 ahhaha .tapi akak tak leh ambik Crush orang sebab orang sayang dia :* .orang Doakan akk berjaya jawab Exam nanti :) .Doakan yang terbaik juga untuk orang okay c: .

written by :
azira raudhah

apeez sapwan
Saturday, 13 July 2013 | 0Superstar (s)!



assalamualaikum ~ hai hari nih aku nak cerita pasal kawan aku sorang nih .name dea mohamad Al-Hafeez Safwan Bin Mt Daud . umur dea saame baye nan aku 14 y/o aje :3 muda kan ? tapi dea tua ahhaha -_-  .aku sayang dea sebagai kawan aku :D dan aku sayang dea kerana Allah :)  dea lahir 20.2.1999 .dea baik sgt .dea ade crush :3 crush dea laawa (Y) pandaai memilih bunga rupanya kawan aku sorang nih :3  citacita dea nak jadi Usahawan or Ulama . aku doakan kau berjaya kawan Amin ...  kau laa satu satunya kawan lelaki aku yang paling aku syang taw  ♥ .ingat tuh . Remember taw ? kalau suusa jgn lupa FIND aku :D .jgn lupa kongsi kisah Pahit Manis kau dengan aku . yela kau kan kawan ku sejak darjah 5 ~ wow! dah lame dah kite bekawaaaaaan kan ?so no wonder la kau percaya kan aku kan ?even kau tak rapt nan aku mase kita darjah 5 tapi darjah 6 kita rapat sgt . i remember thats moment ~ panjang tak ?nih sume aku wat untk kaw .sanggup aku curi wifi + komputer org lain tau . muahhaha :) .this is for you frend :D .aku sayang kau kawan just remember that :3 thats all from me Apeez . moga jumpa lagi :D jangan LUPAKAN aku tau :3 Apezz boyfie Azira . Azira gurlfie Apeez . kawan dan kawan kan ? dadaaaa ~


written by :
azira raudhah

birthday 2013
Friday, 12 July 2013 | 0Superstar (s)!







assalamualaikum .gambargambar nih mase 20.05.2013 .my birthday :D happy day :) dapat hadiah mase birthday :D sebelum birthday pum da dapat dah :) happy hakshaks :D .ade lagi present tapi tak snap gmbr present tuh .present yang takde dalam gmbr tuh adela present daripade Liyana :3 sorry kawan aku terpadam gmbr present yg aku da snap semua :3  ahhha .seriuss best birthday tahun nih :D dapat kad dari Crush :3 Sayang crush -_- ahaha . blurr ;) . kek tuh Mama dan Ayah yang beli ;) syg mama dan ayah ♥ kek tuh sedaaaaaaap sgt :D lol tahun lepas tak sambut birthday tapi tahun nih dapat sambut nan meriah :) . lols -_- .birthday yang TerBaeeeeeeeeeeeek lol tahun nih *kenNangaan selamanya .thanks for sape yg bagi hadiah :) aku Appreciate okay ;) sayang korang :* tata chawwww ~


written by :
azira raudhah

cerita Hari Guru :D
Friday, 5 July 2013 | 0Superstar (s)!




assalamualaikum :D .yang lelaki dalam gambar tuh ustaz kami :D . dea dah mengajar dekat SMK Malim dah 12 tahun .lame kan ?terkejut tak ?tak terkejut ?hmm takpe la . ahhahah tak masuk kay :D umur dea 34 tahun . name dea Jasmi bin Amin . dea guru cemerlang sekolah kami . maaf dea dah berpunya :D . ahhaha . yg gurlsgurls dalam gambar tuh adela Ardila Sabrina Liyana Hazwani dan juga aku Azira ? kenal kami ?kenal ?arghh terharu nya :') ahhahah blurr belo -_- . nih gambar masa hari guru 2013 . 16.5.2013 arghh dekat nan birthday aku :D .okay . gottogo first tata :)

written by :
azira raudhah


Ahlan Wasahlan :)


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl,Hi and Welcome to Azira Anuar aka Raudhah World ♥
Jemput La Tengok :3 Jangan Segan


Cerita ? Tentang ? Stuff ? Site ?


Meh Laa Sini Komen :D


Trimass To :D

< Thanks For Watching This Annoyed Post in My Blogger The End For This Story Strange >
Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : Miss Azira NgokNgek

Best View at GOOGLE CHROME!